- Делегація ПДАУ відвідала Науково-дослідний інститут овочівництва Азербайджану в рамках проєкту UniClaD
- Делегація ПДАУ представила результати міжнародного проєкту UniClaD у Баку
- Успішне завершення навчального туру викладачів і студентів за проєктом програми ЄС ЕРАЗМУС+ «UniClad» у Kauno kolegija
- Студенти факультету технології тваринництва та продовольства вивчають досвід литовських сироварів
- Студенти ПДАУ побували на екскурсії у провідній молочній лабораторії Литви
- Студенти ПДАУ в Kauno kolegija: старт навчального року та наукові дослідження
- Здобувачі вищої освіти ПДАУ вирушили на академічну мобільність до Литви
- Співпраця з партнерами молочного кластеру «Milk Local Product»
- Відбулося засідання робочої групи виконавців Проекту UniClaD щодо підготовки остаточного звіту
- Участь у навчальному практикумі із сироваріння
- Презентація навчального курсу «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів» на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Туризм і рекреація в Україні у воєнний та повоєнний час»
- Участь у онлайн-семінарі з презентації Каталогу надавачів дорадчих та консультаційних послуг у сироварінні
- Проведено навчальний курс «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»
- Візит представників ПДАУ до Молдови
- Розпочався навчальний курс з вивчення «Технологія виготовлення сирів і кисломолочних продуктів»
- Відбулося засідання Ради експертного центру “Milk Local Product”
- Крафтові м‘які сири, вироблені в експертному центрі «Milk Local Product»
- У Полтавському державному аграрному університеті відбувся форум-ярмарок «Крафтовий бізнес Полтавщини: єднання заради відновлення регіону»
- Зустріч по міжнародних проєктах
- Зустріч по міжнародних проєктахДегустаційна оцінка крафтових сирів, виготовлених в експертному центрі «Milk Local Product»
- Результати дисертаційної роботи здобувачки вищої освіти ступеня доктора філософії Юлії Карбан
- У ПДАУ відбувся круглий стіл, присвячений підвищенню стійкості агробізнесу Полтавщини
- Проєкт ЄС ЕРАЗМУС+ «UniClaD»: засідання Керівного комітету
- Полтавськими сирами смакували в Німеччині
- Uniclad project.eu program Erasmus+
- Команда "1+1" завітала на мінілінію з виготовлення авторських сирів, яка з'явилася в ПДАУ
- У Полтаві в аграрному університеті варять сир для переселенців;
- Друге засідання Ради експертного центру;
- Участь у тренінгах в рамках реалізації проєкту ERASMUS+;
- Відкриття експертного центру "Milk Local Product";
- Круглий стіл в межах програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+.