Відкрита лекція Євгенії Хмельницької

6 травня 2024 року доцентка кафедри харчових технологій Полтавського державного аграрного університету Євгенія ХМЕЛЬНИЦЬКА провела відкриту лекцію для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП Харчові технології спеціальності 181 Харчові технології з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» на тему «Основні етапи і порядок проведення експертизи харчових продуктів».

Лекція була прочитана в режимі відеоконференції. До лекції, окрім здобувачів освіти, долучилися представники адміністрації університету:  начальник навчального відділу ПДАУ Андрій ДОРОШЕНКО, завідувач методичного кабінету відділу моніторингу та забезпечення якості освіти ПДАУ Тетяна ЯПРИНЕЦЬ, декан факультету технологій тваринництва та продовольства Анатолій ШОСТЯ і науково-педагогічні працівники кафедри харчових технологій: зав. кафедрою, доц. Ніна БУДНИК, проф. Валерій Сукманов, доц. Алла Кайнаш, доц. Галина ДУБОВА, доц. Віктор ЮХНО, доц. Володимир ТЕНДІТНИК. Тематикою лекції також зацікавилися науково-педагогічні працівники кафедри біології продуктивності тварин ім. академіка О.В. Квасницького: зав. кафедрою, проф. Світлана УСЕНКО, доц. Богдан ШАФЕРІВСЬКИЙ, доц. Марія ІЛЬЧЕНКО.

    

Відкрита лекція була прочитана згідно навчального плану з використанням наочного матеріалу, що значно підвищило засвоєння поданого матеріалу студентами та доповнило структуру лекції.

Лекторкою було підібрано цікавий матеріал, що дозволив застосовування прийомів розповіді, характеристики, пояснення, коментування та зберегти стійку увагу слухачів протягом всього заняття.

Наприкінці лекції Євгенією ХМЕЛЬНИЦЬКОЮ було надано вичерпну відповідь на питання здобувача освіти Олексія КЛЕПАЧА. Також до обговорення поставленого питання долучилася здобувачка освіти Надія РЕМІЗОВА та надала професійні рекомендації щодо його вирішення.