Участь викладачів кафедри харчових технологій у онлайн майстер-класі на тему «ЧИЗМОНГЕР: сирний професіонал та поціновувач»
Участь у симпозіумі Opinion leaders нутриціології та дієтології
Участь в конференції «Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції»
Секційне засідання науково-педагогічного складу факультету ТТП ПДАУ "55-Ї НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ І АСПІРАНТІВ"
Участь кафедри харчових технологій ПДАУ у відкритій лекції Антоніни Ратушенко завідувачки кафедри технології харчування Відкритого міжнародного університету розвитку людини «УКРАЇНА»
Відбулася II Всеукраїнська науково-практична конференція «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв» ЗБІРНИК Матеріалів конференції
Резолюція та відеоматеріал до Всеукраїнського семінару "СУБКРИТИЧНА ЕКСТРАКЦІЯ ЯК СКЛАДОВА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ"
Всеукраїнський семінар "СУБКРИТИЧНА ЕКСТРАКЦІЯ ЯК СКЛАДОВА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ"
21 грудня 2021 року всеукраїнська науково-практична конференція "Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв" ЗБІРНИК
25 листопада 2021 року Участь викладачів в онлайн конференції "Перспективи та можливості українських сироробників"
6 жовтня 2021 року проведення міжнародного наукового онлайн-семінару «Високий тиск – інноваційна технологія харчових продуктів», спікер Сукманов Валерій Олександрович
СПЕЦІАЛІЗОВАНІ ЛАБОРАТОРІЇ, ЩО ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ ВИКЛАДАННЯ ФАХОВИХ ДИСЦИПЛІН ОП «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» МАГІСТЕРСЬКОГО РІВНЯ ВИЩОЇ ОСВІТИ
30 березня 2021 р. Науковий семінар «Нові тренди та світові тенденції у технологіях зберігання сировини та виробництва харчової продукції»
15 березня Міжкафедральний круглий стіл «Якість, безпечність та екологічність харчових продуктів»
Участь викладачів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва в науково-практичній конференції
Участь у засіданні науково-практичного круглого столу «Целіакія: проблеми та актуальні питання їх вирішення»
УЧАСТЬ У ЗАСІДАННІ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО КРУГЛОГО СТОЛУ «ЦУКРОВИЙ ДІАБЕТ. СТРАТЕГІЇ ЗАХИСТУ»
30 березня Науковий семінар «Нові тренди та світові тенденції у технологіях зберігання сировини та виробництва харчової продукції»
26 листопада 2019 року в рамках трьохсторонньої зустрічі відбувся міжкафедральний круглий стіл «Сучасні підходи до якості та безпечності сировини та готової продукції на підприємствах харчової промисловості».
6-7 грудня 2018 року для фахівців молочної промисловості України на базі Полтавської державної аграрної академії було проведено Всеукраїнський семінар на тему: «Молочні та молоковмісні продукти: сучасні технології, інгредієнти, обладнання, нормативна база, проблеми якості».
5-6 вересня 2018 року кафедрою технології переробки продукції тваринництва факультету ТВППТ було проведено Всеукраїнський семінар на тему: «Сучасні технології і обладнання для виробництва сиру і переробки сироватки»
30 листопада - 1 грудня 2017 року на базі Полтавської державної аграрної академії для фахівців молочної промисловості України було проведено Всеукраїнський семінар на тему: «Сучасні технології і обладнання для виробництва сиру і переробки сироватки»
16-17 лютого 2017 року за ініціативи Полтавської державної аграрної академії у м. Києві було проведено Всеукраїнський семінар на тему: «Виробництво молочної продукції: новітні технології, обладнання, новини законодавства, нормативна база, проблеми якості та безпечності»