Вибіркові дисципліни Магістр 2021 р.н. ОПП Харчові технології

Вибіркові дисципліни Магістр 2021 р.н.

 

Навчальна дисципліна

Анотація 

Силабус

2 семестр 

Субкритичні технології в харчових виробництвах

Анотація

Силабус

Використання високого тиску в харчових технологіях

Анотація

Силабус

Кріогенні технології у харчових галузях

Анотація

Силабус

Інноваційні харчові інгредієнти у технологіях харчової продукції

Анотація

Силабус

Кваліметрія харчових виробництв

Анотація

Силабус

Технології харчових продуктів з нетрадиційної сировини

Анотація

Силабус

3 семестр 

Експертиза харчових продуктів

Анотація

Силабус

Холодильні системи у харчових галузях

Анотація

Силабус

Сучасні матеріали та технології пакування харчової продукції

Анотація

Силабус

Сучасні технології зберігання харчової продукції

Анотація

Силабус

Організація підприємницької діяльності

Анотація

Силабус

Системи автоматизованого керування технологічними процесами харчових виробництв

Анотація

Силабус