Вибіркові навчальні дисципліни ОПП Харчові технології 2022-2023 н.р. для студентів 1 курсу ОС Магістр (2022 року набору)

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

2 семестр

Використання високого тиску в харчових технологіях

Харчових технологій

60

Анотація/ Силабус

Субкритичні технології в харчових виробництвах

Харчових технологій

60

Анотація/ Силабус

Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР

Харчових технологій

60

Анотація/ Силабус

Кваліметрія харчових виробництв

Харчових технологій

60

Анотація/ Силабус

3 семестр

Експертиза харчових продуктів

Харчових технологій

60

Анотація/ Силабус

Кріогенні технології у харчових галузях

Будівництва та професійної освіти

60

Анотація/ Силабус

Організація підприємницької діяльності

Підприємництва і права

60

Анотація/ Силабус

Системи автоматизованого керування технологічними процесами харчових виробництв

Механічної та електричної інженерії

60

Анотація/ Силабус