Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
2 семестр |
|||
Використання високого тиску в харчових технологіях |
Харчових технологій |
60 |
|
Субкритичні технології в харчових виробництвах |
Харчових технологій |
60 |
|
Безпечність продовольчої сировини і харчових продуктів на основі принципів НАССР |
Харчових технологій |
60 |
|
Кваліметрія харчових виробництв |
Харчових технологій |
60 |
|
3 семестр |
|||
Експертиза харчових продуктів |
Харчових технологій |
60 |
|
Кріогенні технології у харчових галузях |
Будівництва та професійної освіти |
60 |
|
Організація підприємницької діяльності |
Підприємництва і права |
60 |
|
Системи автоматизованого керування технологічними процесами харчових виробництв |
Механічної та електричної інженерії |
60 |