Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін
ОПП Харчові технології
за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 2021 р.н. (2 курс)
№ з/п |
Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
5 семестр |
||||
1 |
Мікробіологія сировини і харчових продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / Силабус |
2 |
Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / Силабус |
6 семестр |
||||
1 |
Технологія продуктів дієтичного харчування |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / Силабус |
2 |
Технологія зберігання харчових продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / Силабус |