Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін
ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 2021 р.н. (2 курс)
№ з/п |
Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
5 семестр |
||||
1 |
Біохімія молока і молочних продуктів |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / Силабус |
2 |
Екологія в тваринництві |
Екології, збалансованого природокористування та захисту довкілля |
30 |
Анотація / |
6 семестр |
||||
1 |
Мікробіологія молока та м’яса |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / Силабус |
2 |
Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва |
Харчових технологій |
30 |
Анотація / |