Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін
ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 2022 р.н. (1 курс)
№ з/п |
Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
3 семестр |
||||
1 |
Технологія відтворення тварин |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
30 |
Анотація / |
2 |
Технологія продуктів забою тварин |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
30 |
Анотація / Силабус |
4 семестр |
||||
1 |
Основи наукових досліджень та патентування |
Технології виробництва продукції тваринництва |
30 |
Анотація / |
2 |
Прикладна зоологія |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
30 |
Анотація / |
Перелік фахових вибіркових навчальних дисциплін
ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (скорочений термін навчання) 2022 р.н. (1 курс)
№ з/п |
Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
3 семестр |
||||
1 |
Біохімія молока і м’яса |
Харчових технологій |
30 |
|
2 |
Екологія в тваринництві |
Екології, збалансованого природокористування та захисту довкілля |
30 |
|
3 |
Методика та технологія обробки наукової інформації |
Технології виробництва продукції тваринництва |
30 |
|
4 |
Основи наукових досліджень та патентування |
Технології виробництва продукції тваринництва |
30 |
Анотація |
5 |
Технологія відтворення тварин |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
30 |
|
6 |
Технологія продуктів забою тварин |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
30 |
Силабус |
4 семестр |
||||
1 |
Хіміко-бактеріологічний аналіз |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
30 |
|
2 |
Генетика з біометрією |
Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького |
30 |
Силабус |
3 |
Мікробіологія молока та м’яса |
Харчових технологій |
30 |
Анотація Силабус |
4 |
Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва |
Харчових технологій |
30 |
Анотація Силабус |