Вибіркові навчальні дисципліни освітньо-професійних програм 2022-2023 н.р. (2022 рік набору, 1 курс) ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін

ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 2022 р.н. (1 курс)

з/п

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

3 семестр

1

Технологія відтворення тварин 

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

30

Анотація /

Силабус

2

Технологія продуктів забою тварин

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

30

Анотація /

Силабус

4 семестр

1

Основи наукових досліджень та патентування

Технології виробництва продукції тваринництва

30

Анотація /

Силабус

2

Прикладна зоологія

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

30

Анотація /

Силабус

 

Перелік фахових вибіркових навчальних дисциплін

ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (скорочений термін навчання) 2022 р.н. (1 курс)

 

з/п

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

3 семестр

1

Біохімія молока і м’яса

Харчових технологій

30

Анотація

Силабус

2

Екологія в тваринництві

Екології, збалансованого природокористування та захисту довкілля

30

Анотація

Силабус

3

Методика та технологія обробки наукової інформації

Технології виробництва продукції тваринництва

30

Анотація

Силабус

4

Основи наукових досліджень та патентування

Технології виробництва продукції тваринництва

30

Анотація

Силабус

5

Технологія відтворення тварин

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

30

Анотація

Силабус

6

Технологія продуктів забою тварин

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

30

Анотація

Силабус

4 семестр

1

Хіміко-бактеріологічний аналіз

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

30

Анотація

Силабус

2

Генетика з біометрією

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

30

Анотація

Силабус

3

Мікробіологія молока та м’яса

Харчових технологій

30

Анотація

Силабус

4

Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва

Харчових технологій

30

Анотація

Силабус