Вибіркові навчальні дисципліни освітньо-професійних програм 2022-2023 н.р. (2022 рік набору, 1 курс) ОПП Харчові технології

 

Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін

ОПП Харчові технології

за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти, 2022 р.н. (1 курс)

з/п

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

3 семестр

1

Основи фізіології і гігієни харчування

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

2

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

4 семестр

1

Біохімія сировини і харчових продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

2

Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

 

Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін

ОПП Харчові технології

за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (скорочений термін навчання) 2022 р.н. (1 курс)

з/п

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, яка забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

2 семестр

1

Технологія продуктів дієтичного харчування

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

2

Нутріціологія

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

3

Мікробіологія сировини і харчових продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

4

Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

3 семестр

1

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

2

Розрахунки транспортних систем в харчовій промисловості

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

3

Технологія харчових продуктів з водних біоресурсів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

4

Технологія риби і рибопродуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

5

Реологія харчових продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

6

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

4 семестр

1

Основи фізіології і гігієни харчування

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

2

Технологія дитячих та геродієтичних продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

3

Харчові добавки

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

4

Технологія функціональних продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

5

Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус

6

Товарознавство і пакування харчових продуктів

Харчових технологій

30

Анотація /

Силабус