Вибіркові навчальні дисципліни освітньо-професійних програм 2024-2025 н.р. (2023 рік набору, 2 курс) ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін ОПП Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти 2023 р.н. 2 курс

Назва навчальної дисципліни

Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни

Кількість місць

Матеріали для ознайомлення

5 семестр

Біохімія молока та м`яса

Харчових технологій

60

Силабус

Технологія побічної продукції тваринництва

Біології продуктивності тварин імені академіка О.В. Квасницького

60

Силабус

6 семестр

Мікробіологія молока та м`яса

Харчових технологій

60

Силабус

Технохімічний і мікробіологічний контроль якості і безпечності продукції тваринництва 

Харчових технологій

60

Силабус