Перелік вибіркових фахових навчальних дисциплін ОПП Готельно-ресторанна справа за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти 2023 р.н. 2 курс
Назва навчальної дисципліни |
Кафедра, що забезпечує викладання навчальної дисципліни |
Кількість місць |
Матеріали для ознайомлення |
5 семестр |
|||
Організація ділових прийомів |
Харчових технологій |
60 |
Силабус |
Стандартизація та сертифікація послуг розміщення та харчування |
Харчових технологій |
60 |
|
6 семестр |
|||
Індустрія закладів швидкого харчування |
Харчових технологій |
60 |
Силабус |
Інклюзивні послуги в курортній сфері та HoReCa |
Харчових технологій |
60 |
Силабус |