Зустріч з випускниками на виробництві

Під час навчальної практики «Технологія переробки продукції тваринництва»  із здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва була проведена екскурсія на ПП «Білоцерківська агропромислова група».
Керівник практики, гарант освітньо-професійної програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва Лариса Кузьменко під час візиту на підприємство  зустрілась із випускниками, які працюють після закінчення навчання в університеті на даному молокопереробному заводі.
Інна Бруско – випускниця 2016 року – мікробіолог у ПП «Білоцерківська агропромислова група». Артем Фесенко випускник 2019 року, працює апаратником виробництва плавленого сиру, останній рік навчання в університеті вдало поєднував з роботою на підприємстві. У ході зустрічі було обговорено рівень задоволеності випускників якістю підготовки за даною освітньою програмою, визначено її сильні сторони.

   

Приємно, коли випускники знаходять себе в обраному фаху і працюють за спеціальністю, роблячи свій вклад у забезпечення продовольчої безпеки країни. Бажаємо їм успіхів, нових досягнень та кар’єрного зростання!