20 червня 2024 року відбулося останнє у поточному навчальному році засідання ради з якості вищої освіти ПДАУ.

Голова ради, проректорка з науково-педагогічної роботи Олена Костенко узагальнила результати акредитаційних експертиз освітніх програм за 2023/2024 навчальний рік і разом із членами засідання намітила вектори оптимізації функціонування внутрішньої системи забезпечення якості вищої освіти.
 
Про реалізацію заходів щодо підвищення якості освітньої діяльності за ОП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва другого (магістерського) рівня вищої освіти за результатами акредитаційної експертизи звітував голова ради з якості вищої освіти цієї ОП Богдан Шаферівський.
 
Представники адміністративного менеджменту навчально-наукових інститутів і факультетів Олександр Безкровний, Анна Рибальченко, Руслан Петраш, Максим Петренко, Ольга Дивнич і Богдан Шаферівський висвітлили підсумки роботи відповідних рад з якості вищої освіти спеціальностей.
 
Після завершення засідання Олена Костенко звітувала про діяльність ради з якості вищої освіти Університету за 2023/2024 навчальний рік та окреслила завдання і перспективи її роботи на 2024/2025 н. р.