25 червня в Полтавському державному аграрному університеті відбувся навчальний захід для голів первинних профспілкових організацій

Спочатку виступила голова Профспілки працівників АПК України Світлана Самосуд, яка розповіла про реалії сьогодення та перспективи роботи організації. 
 
Потім учасників заходу привітав ректор ПДАУ Олександр Галич, який відзначив важливу роль профспілок у захисті прав людини та запевнив у всебічній підтримці профспілкового руху в нашому університеті. 
 
Головною темою заходу стало навчання профспілкового активу основ мінної безпеки та алгоритму дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.
 
Спікери Влад Різник та Андрій Попов, які сертифіковані ДСНС України, детально розповіли про характеристики мін, снарядів і бомб,  алгоритм поводження з ними під час виявлення та ознайомили присутніх з офіційним і неофіційним маркуванням вибухонебезпечних територій. 
 
До навчального  заходу долучилися голова Полтавської обласної організації Профспілки АПК України Галина Харченко та голова первинної профспілкової організації ПДАУ Юлія Радочіна.