26 квітня 2013 року викладачі кафедри менеджменту взяли участь у роботі Україно-нідерландської програми «Бізнес, наука, освіта – шлях розвитку інноваційної економіки»

      26 квітня 2013 року викладачі кафедри менеджменту факультету економіки та менеджменту О. Дорофєєв і О. Федірець взяли участь у роботі Україно-нідерландської програми «Бізнес, наука, освіта – шлях розвитку інноваційної економіки».
      У цей день було заслухано виступ доповідача з нідерландської сторони Рональда Поппенса (університет Вагенінген) на тему: «Бізнес  Нідерландів– складові міжнародного успіху», яка відбулася в форматі Skype-лекції. Доповідачем з української сторони виступив Петро Крайсвітній, компанія «Фітофьюелз». Ними було представлено результати міжнародної співпраці української й нідерландської сторін даного проекту, а також розглянуто можливість гармонізації взаємодії соціальної, біологічної й економічної підсистем на принципах інноваційного розвитку.
      Із доповіддю на тему: «Використання концепції «золотого перетину» в моделі гармонійного ринку» виступив к.е.н., доцент Олександр Дорофєєв, факультет економіки та менеджменту. Було розкрито можливість використання методології «золотого перетину» підприємствами аграрного сектору економіки, з метою отримання більш обґрунтованих і об’єктивних даних стосовно ситуації на ринку, а також забезпечення додаткових можливостей для стратегічного планування їхнього розвитку.
      К.е.н., доцент Олег Федірець, факультет економіки та менеджменту, виступив із доповіддю на тему: «Інноваційні аспекти управління впровадженням технологій точного землеробства в Україні». У виступі було представлено ґрунтовний аналіз тенденцій впровадження в Україні технологій точного землеробства, а також розглянуто інноваційні аспекти розвитку цього процесу.
      Усі виступи були цікавими і жваво обговорювалися присутніми зацікавленими особами, представниками установ різних форм власності, факультетів, кафедр, а також студентами магістратури.