Акція “Котики проти насильства” від ОМЦ Полтави для ФОФ ПДАУ

З 25 листопада на Полтавщині розпочалася Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». У рамках цієї кампанії Обласний молодіжний центр Полтави розпочав власну інформаційно-просвітницьку акцію «Котики проти насильства».

Викладачі кафедри фінанси, банківська справа та страхування та здобувачі вищої освіти спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування 16-17 листопада були учасниками вебінару «Котики проти насильства: про що вони мурчать?» де детально ознайомилися з профілактичною програмою для проведення заходу серед здобувачів факультету обліку та фінансів з метою протидії гендерно зумовленому насильству, булінгу та дискримінації за будь-якою ознакою.
08 грудня 
заступник декана факультету обліку та фінансів з виховної роботи Ліпський Р. В. провів зустріч для здобувачів вищої освіти факультету обліку та фінансів «Котики проти насильства», де підняв важливі проблеми наслідування неправильних моделей поведінки, булінгу, тролінгу, секстінгу, гостингу, дискримінації і такі точки зору як: нав’язані стереотипи, асоціальна поведінка, соціальна байдужість, агресія та викривлена система цінностей.

Для закріплення знань про модель позитивної мотивації учасникам заходу було видано тематичні наліпки та браслети.

Подібні заходи важливі для створення толерантного суспільства, оскільки, молодь часто зіштовхується з проблемами подібного характеру і не завжди має сили вирішити їх самостійно. Тому нам, як викладачам, важливо не лише знати про ці проблеми, варто говорити про них, діяти і намагатися в жодному разі не допускати!