Делегація працівників освіти Провінції Ено (Бельгія) відвідала академію.

      11 червня  в академії перебувала делегація працівників освіти Провінції Ено (Бельгія) на чолі з   постійним депутатом Провінції паном  Жеральдом Моргатом. В складі делегації також були: Серж Дюбуа – секретар депутата Анні Толе;  Ліонель Бонжан – Генеральний інспектор Агентства розвитку Провінції Ено; Крістіан Жерар – Генеральний інспектор санітарно-гігієнічної служби Провінції Ено; Олівьє Майо – працівник центру агрономії Провінції Ено; Бенуа  Аше – уповноважений місії, секретар  депутата Моргата.
      Гості відвідали селекційний центр науково-дослідного інституту агрономії, екологічну лабораторію з дослідження відновлювальних джерел енергії, навчально-виставковий центр «ХАКА».
     Потім відбулася зустріч керівництва академії та професорсько-викладацького складу з членами делегації. На зустрічі також були  присутніми заступник голови обласної державної адміністрації Олена Євгенівна Адамович, начальник управління зовнішніх зносин та зовнішньоекономічної діяльності Дмитро Вадимович Орлов та президент Полтавської торгово-промислової палати Володимир Євгенійович Олійник.
      Перший проректор академії професор Писаренко П.В. проінформував членів делегації та присутніх про структуру академії, здобутки науковців та про участь академії в міжнародних наукових проектах.   Наголос робився на подальшу співпрацю нашого навчального закладу з науковими та навчальними закладами  Провінції Ено (така співпраця
продовжується з 2004 року).
      Перший проректор академії професор Писаренко П.В. та керівник делегації Провінції Ено Королівства Бельгія, депутат Жеральд Моргат підписали угоду про спрівпрацю між Полтавською державною аграрною академією та Центром агрономічних досліджень Провінції Ено (Бельгія).
       Делегації обмінялися сувенірами, сфотографувалися на згадку.