День відкритих дверей – день запалених сердець!

      Уже традиційно аграрна академія відкрила свої двері та запалила серця майбутніх абітурієнтів – 1 грудня у приміщенні актової зали відбулося знайомство з навчальним закладом, його історією, традиціями, отримали вичерпну інформацію щодо правил прийому до академії, особливостей вступної кампанії 2013 року, змісту та форм підготовки фахівців, характеристики професійних спрямувань, спеціальностей тощо.
      Гості отримали багато корисної інформації від представників ректорату, відповідального секретаря приймальної комісії, деканів факультетів. Усі бажаючі отримали можливість оглянути студентське містечко, навчальні аудиторії, унікальну лабораторію відновлюваних джерел енергії, дізнатися про дозвілля та побут студентів.
      Аграрна академія за свої 92 роки стала Alma mater для багатьох видатних постатей, науковців, успішних бізнесменів і політиків. Сьогодні немає жодного підприємства чи установи в області де б не працювали наші випускники – наша гордість! Чому так? Відповідь тут одна: аграрна академія дає відмінну підготовку з багатьох різнопланових дисциплін, формує світогляд і найважливіше - життєву позицію.
      Система довузівської підготовки академії – одна із найкращих в Україні. Навчання в системі довузівської підготовки окрім відмінних знань, дасть тобі додатковий бонус при вступі до академії на природничо-математичні та інженерно-технічні напрями підготовки, а саме додаткових 20 балів.
      Ти стоїш перед дуже важливим вибором. Може, навіть, вибором твоєї подальшої долі: куди піти вчитися, до якого вишу вступати. Ми хочемо допомогти тобі зробити цей вибір і запрошуємо тебе до Полтавської державної аграрної академії! Наша мета - допомогти вам, шановні абітурієнти, зробити єдиний і максимально правильний вибір вашої майбутньої професії!

      Ми чекаємо на тебе! Нам можна зателефонувати з будь-яким запитанням стосовно вступу до Полтавської державної аграрної академії та подальшого навчання в нашому навчальному закладі за телефонами:

  • (066)158-00-27,
  • (067)104-72-78,
  • (0532)61-26-63,
  • (05322)2-29-94,
  • (05322)2-28-39

      Або надсилайте листи на електронну пошту: imadj@pdaa.edu.ua, vstup@pdaa.edu.ua