Гостьова лекція "Первинний облік розрахунків з оплати праці"

Облік заробітної плати є одним із найскладніших і найбільш трудомістких у процесі обліку на підприємстві. Процес документування – це дуже важливий аспект організації системи обліку оплати праці та діяльності будь-якого підприємства.

Бухгалтеру слід бути уважним під час заповнення документів з оплати праці, тому що всі документи мають свої специфічні особливості. Крім цього, документування операцій з оплати праці є важливим важелем для управління підприємством і прийняття управлінських рішень.

Тож 1 липня 2024 року в рамках навчальної практики «Первинний облік» (керівниця навчальної практики – канд. екон. наук, доцент Прийдак Т. Б.) було проведено гостьову лекцію для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня 1 курсу факультету обліку та фінансів спеціальності 071 Облік та оподаткування Полтавського державного аграрного університету. Тетяна Прийдак запросила професіонала-практика Олену Нездойминогу, канд. екон. наук, доцента, бухгалтера-практика, прочитати лекцію на тему «Первинний облік розрахунків з оплати праці».

Загалом на лекції були присутні близько 40 слухачів, які засвідчили, що на лекції було викладено сучасний, надзвичайно актуальний і змістовний матеріал.

Щиро дякуємо Олені Нездойминозі за цікаву й корисну інформацію та сподіваємося на подальшу співпрацю і нові зустрічі!