Інженер-механік - переможець Всеукраїнського професійного конкурсу!

У вересні цього року компанія  «Мрія Агрохолдинг»  оголосила Інтернет- конкурс «Кращий фахівець з напрямів  підготовки «Процеси, машини та обладнання АПВ» та «Агрономія».

В конкурсі, який проводиться за підтримки ДУ «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта», прийняли участь студенти аграрних ВНЗ України.

За результатами конкурсу з напряму підготовки «Процеси, машини та обладнання АПВ» оргкомітет, серед всіх інших конкурсантів, присудив  2 місце студенту 5 курсу інженерно-технологічного факультету Дрижаку Олександру. Представник агрохолдингу, фахівець з освітніх проектів Сергій Тименко вручив Олександру Дрижаку цінний приз - планшет Samsung TAB- 2. В ході зустрічі Сергій Тименко закликав присутніх, студентів старших курсів, прийняти участь в проектах запропонованих агрохолдингом та до навчання і практичної підготовки на базі компанії  «Мрія  Агрохолдинг».

Наступний етап конкурсу «Кращий фахівець з напряму підготовки «Агрономія» відбудеться  19 листопада 2013 року.

Метою проведення Конкурсу є об,єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості послуг вищої освіти, сприяння підготовці висококваліфікованих фахівців, стимулювання студентів до підвищення рівня професійних знань та інноваційної діяльності, сприяння розвиткові та популяризації агрономічної освіти.

Вітаємо переможця Конкурсу! Запрошуємо студентів показати свої професійні здібності.