Конференція за результатами проходження виробничої практики

04 жовтня 2021 року за підсумками проходження виробничої практики «Технологічна по спеціальності» для здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра за ОПП Облік і оподаткування спеціальності 071 Облік і оподаткування було проведено конференцію «Сучасний стан і перспективи вдосконалення практичної підготовки здобувачів вищої освіти факультету обліку та фінансів».

З вітальним словом до учасників конференції звернулася заступниця декана за спеціальністю Облік і оподаткування Наталія Канцедал, яка підкреслила важливість практичної підготовки як невіддільної складової якісної підготовки здобувачів вищої освіти.

З доповідями виступили такі студенти:

Брюх Олена «Особливості обліку необоротних активів в державних установах»;

Васаковська Наталія «Інвентаризація грошових коштів: правила проведення»;

Донцов Ілля «Формування облікової політики щодо товарних операцій торговельних підприємств»;

Канцедал Юрій «Облік списання МШП в готелі: факт vs норма (для програми)»;

Павловська Тетяна «Вплив елементів облікової політики на баланс підприємства».

Крім здобувачів вищої освіти, у конференції взяли участь науково-педагогічні працівники кафедри бухгалтерського обліку та економічного контролю, а також стейкхолдери-роботодавці, керівники виробничих практик від підприємства.

Доповіді всіх учасників викликали жвавий інтерес і обговорення серед усіх учасників конференції, що зайвий раз підтверджує, що практика як важливий елемент навчання має велике значення та сприяє розвитку скілів.

Координаторка практичної підготовки зі спеціальності 071 Облік і оподаткування кандидат економічних наук, доцент Прийдак Тетяна Борисівна також подякувала керівникам виробничої практики від виробництва за сприяння у проведенні практики для студентів, небайдужу позицію, щирі поради та допомогу студентам у формуванні навичок і вмінь, набуття яких передбачено програмою практики.

Програма конференції

Збірник конференції

Оргкомітет конференції висловлює вдячність учасникам конференції за співпрацю.