Круглий стіл «Актуальні проблеми сучасної науки»

На кафедрі гуманітарних і соціальних дисциплін факультету обліку та фінансів Полтавського державного аграрного університету продовжується традиція щороку організовувати круглий стіл для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти ступеня доктора філософії 1 курсу. Молоді дослідники англійською мовою представляють свої наукові напрацювання та окреслюють плани на майбутнє.
Цьогоріч така зустріч відбулася 5 червня, на ній були присутні завідувачка аспірантури і докторантури ПДАУ Олена Сіренко, доцентки кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Яніна Тагільцева, Вікторія Люлька, Леся Матвієнко та майбутні доктори філософії.

Здобувачі підготували змістовні презентації, присвячені актуальним проблемам економіки, менеджменту, публічного управління, галузевого машинобудування, ветеринарної медицини та агрономії, і продемонстрували здатність представляти наукові дослідження англійською мовою та брати активну участь у дискусії. Набутий досвід стане їм у пригоді під час подальшої роботи над дисертацією та у процесі оприлюднення її результатів на міжнародному рівні.