Мовний центр Полтавського державного аграрного університету тривалий час співпрацює з Центром міжнародного навчання та освіти Лестерського університету (Велика Британія).

Завдяки міжнародному проєкту «Єднання»(«UK-Ukraine Twining Initiative», який спрямований на побудову стійких партнерських відносин між українськими та британськими вузами, здобувачі вищої освіти ПДАУ мають унікальну можливість вивчати англійську мову з викладачами Лестерського університету і брати участь у програмах міжнародної академічної мобільності.
 
1 серпня 2024 року для здобувачів вищої освіти і викладачів ПДАУ, які прагнуть підвищувати рівень володіння англійської мови відбулася онлайн-презентація курсу «Загальна академічна англійська» (General Academic English). Директор Центру навчання іноземних студентів Елла Купер ознайомила учасників з цілями, завданнями і перспективами курсу. Студенти мали змогу поставити запитання та отримати цінні поради щодо продуктивного навчання. Елла Купер надихнула наших студентів на результативну та цікаву співпрацю. Дякуємо всім, хто приєднався до зустрічі і чекаємо Вас на онлайн заняттях!

 

ДолученняРозмір
Іконка зображення znimokekrana2024-08-01181443.png675.35 КБ
Іконка зображення 2.png1.17 МБ
Іконка зображення 3.png862.06 КБ
Іконка зображення 1.png604.45 КБ