«Ні! Академічному плагіату!»

З метою популяризації принципів і норм академічної доброчесності та відповідно до плану роботи Групи сприяння академічній доброчесності у ПДАУ студентський Сенат спільно з відділом моніторингу та забезпечення якості освіти з 15  по 26 квітня 2024 року  організував і провів конкурс  студентських відеороликів «Ні! Академічному плагіату!». 
 
Подані роботи вирізнялися оригінальністю, композиційністю, неординарністю поглядів на цю проблематику.  1 травня 2024 року відбулося їх оцінювання.
 
 Журі визначило переможців за сумою оцінок. Ними стали студенти навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій; друге місце вибороли студенти факультету ветеринарної медицини, а третє – інженерно-технологічного факультету.
 
Конкурсна робота студентів факультету технологій тваринництва та продовольства перемогла в номінації «Креативне втілення задуму», факультету обліку та фінансів – в номінації «Мотиваційна привабливість», а студентів навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології – в номінації «Неординарність поглядів». Усі учасники конкурсу отримали грамоти та цінні подарунки від ректорату ПДАУ