Новий дім і шанс на життя: ПДАУ та БО «Благодійний фонд ім. Олени Мирополець» підписали договір про співробітництво

Сьогодні, 18 червня, Полтавський державний аграрний університет і Благодійна організація «Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам ім. Олени Мирополець» підписали договір про співробітництво.
 
Під час зустрічі ректор Університету Олександр Галич і засновниця БО «Благодійний фонд допомоги безпритульним тваринам ім. Олени Мирополець» Олена Мирополець обговорили те, що деякі тварини, евакуйовані із зони бойових дій, проходитимуть лікування на базі ветеринарної клініки ПДАУ. Адже Університет має сучасну матеріально-технічну базу та кваліфікований персонал, що дасть змогу надавати тваринам якісну ветеринарну допомогу. Також у  ПДАУ є комфортні умови для перетримки тварин, які потребують тимчасового притулку, що дає їм змогу одужати після травм, отримати необхідну допомогу та знайти нову домівку.
 
Сторони планують  реалізовувати спільні проєкти, спрямовані на допомогу безпритульним тваринам, підвищення рівня відповідального ставлення до тварин у суспільстві та формування культури гуманного ставлення до них.