Партнерство між ПДАУ та Helvetas Swiss Intercooperation приносить перші плоди

Співпраця між Полтавським державним аграрним університетом і швейцарською організацією Helvetas Swiss Intercooperation вже приносить перші плоди – хліб, що випекли учасниці навчання для внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у Полтаві, за напрямом "Технологія виготовлення хліба та хлібобулочних виробів". Діалог налагоджено у рамках спільної реалізації міжнародного проєкту «Підтримка відновлення соціальної та фінансової стійкості громад у постраждалих від війни регіонах на сході та заході України» у партнерстві з JERU за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). 
      
 
Викладачкою курсу стала кандидат сільськогосподарських наук доцент кафедри рослинництва Ольга Бараболя. Слухачки її курсу з кожним новим заняттям усе глибше опановують вкрай важливу хліборобську справу. Після визначення якості сировини вони розпочинають навчальну випічку хліба. Цього разу вони відпрацювали процес підготовки опари та формування хлібців.    
Дякуємо Helvetas Swiss Intercooperation за чудову ініціативу, що дала можливість ВПО опанувати нову професію та відкрити власну справу!

Діяльність: