ПДАУ – цікавий туристичний об’єкт

Тривають навчальні практики здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за ОПП Туризм. Студенти вже відвідали багато музеїв та інших історико-культурних закладів Полтавщини, проте територія нашого університету також є цікавим туристичним об’єктом, у цьому вкотре переконалися майбутні фахівці у сфері туризму.

Однією зі сфер діяльності, у якій можуть працювати випускники ПДАУ за ОПП Туризм, є професія екскурсовода. 25 червня 2024 року студенти вкотре пройшлися чудовим університетським кампусом ПДАУ, проте цього разу на вже знайомі пам’ятки вони дивилися як майбутні екскурсоводи, розглядали тонкощі проведення оглядових екскурсій.

На території Університету можна побачити унікальні для нашого регіону види рослин, відвідати віварій зі свійськими тваринами, подивитися на пам’ятники видатним особам, життя яких пов’язане з наукою та нашим освітнім закладом, помилуватися сучасними витворами садово-паркового мистецтва. Студенти також відвідали Народний музей історії ПДАУ та завітали до унікального Музею гирьового спорту. Всі ці об’єкти щороку під час шкільних екскурсій, днів відкритих дверей і просто у вільний час оглядають мешканці Полтавщини та гості області. Відтепер проводити екскурсії територією ПДАУ зможуть ще й здобувачі вищої освіти за ОПП Туризм.

Студенти щиро вдячні Наталії Локес і Владиславу Дерезі за цікаву інформацію та допомогу в набутті навичок проведення екскурсій!