ПДАУ – осередок незламності: Університет відзначений за вагомий внесок у підготовку цивільного населення

Сьогодні, 5 серпня ректору Полтавського державного аграрного університету Олександру Галичу вручили подяку  за активну участь у проєкті Центр Готовності Цивільних від фонду Сергія Притули. Цю подяку передав Дмитро Плахота, випускник спеціальності «Політологія» ПДАУ, який сьогодні працює координатором проекту в Полтавській області.
 
За ініціативи громадської організації «ЗМІСТ» та за підтримки Благодійного фонду Сергія Притули в Полтаві було створено Центр Готовності Цивільних. Метою центру є підготовка населення до надзвичайних ситуацій та війни шляхом проведення тренінгів з домедичної допомоги, стрілецької справи та правил поводження зі зброєю. Завдяки спільним зусиллям, Полтава стала одним із лідерів в Україні за кількістю навчених людей.
 
Центр Готовності Цивільних – це всеукраїнський проєкт, спрямований на підготовку українців до можливих надзвичайних ситуацій. ПДАУ стала одним із ключових партнерів цього проєкту в Полтавській області. На базі нашого Університету були організовані численні тренінги, де кожен охочий міг опанувати навички, необхідні для виживання та надання допомоги іншим. Заняття проводилися з дотриманням найвищих стандартів і включали теоретичну підготовку та практичні заняття з володінням зброєю та надання домедичної допомоги.
 
ПДАУ пишається тим, що став частиною цього важливого проєкту і продовжуємо працювати над зміцненням обороноздатності нашої країни.