ПДАУ — осередок нових можливостей для розвитку науки та освіти

Колектив Полтавського державного аграрного університету пишається багаторічною плідною співпрацею з Центром українсько-європейського наукового співробітництва. Спільними зусиллями ми втілили в життя численні освітні та наукові проєкти, спрямовані на розвиток професійних компетенцій викладачів і науковців.
 
Завдяки активній співпраці з Центром українсько-європейського наукового співробітництва, навчально-науковий центр інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих на чолі з Юлією Вакуленко неодноразово організовував курси підвищення кваліфікації для освітян і науковців. Серед викладачів, які долучалися до цієї співпраці, були директор ННІ ЕУПІТ Дмитро Дячков, старший викладач кафедри маркетингу Ігор Лядський, керівник відділу маркетингу Інна Сенько, професор кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Вікторія Медвідь, доцент кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної Тетяна Сазонова, доцент кафедри маркетингу Іван Терещенко та інші.
 
А вже 24 липня 2024 року директор Центру українсько-європейського наукового співробітництва Михайло Віхляєв завітав до Полтавського державного аграрного університету, щоб вручити ректору Університету Олександру Галичу документ, який офіційно засвідчує, що відтепер він є очільником осередку Центру українсько-європейського наукового співробітництва в Полтавській області, що пов’язаний з видавничим домом «Гельветика».
 
Видавничий дiм «Гельветика» — це авторитетна команда висококваліфікованих фахівців з багаторічним досвідом роботи у сфері підготовки та видання книг, підручників, навчальних посібників, монографій та іншої наукової літератури. Одним із пріоритетних напрямів діяльності видавництва є співпраця із закладами вищої освіти України та надання комплексу послуг з публікації наукової періодики.
 
Створення осередку Центру українсько-європейського наукового співробітництва в ПДАУ відкриває нові горизонти для розвитку науково-дослідницької та видавничої діяльності Університету.
 
Колектив Полтавського державного аграрного університету також висловлює глибоку повагу та вдячність команді Центру українсько-європейського наукового співробітництва, зокрема його директорові Михайлу Віхляєву, за чудову просвітницьку ініціативу та надійне партнерство.
 

Діяльність: