ПДАУ продовжує розвивати міжнародні зв’язки

29 липня ректор Полтавського державного аграрного університету Олександр Галич підписав меморандум про співпрацю з Nürtingen-Geislingen University (Німеччина). Ця подія є черговим кроком до зміцнення міжнародних зв’язків ПДАУ та розширення можливостей для наших студентів і викладачів.
Наші університети вже співпрацюють в рамках консорціуму з реалізації проєкту ERASMUS+ «Стале тваринництво та добробут тварин (SULAWE)», що показало, наскільки плідним може бути наше партнерство. Саме тоді, коли представники ПДАУ відвідували Німеччину у рамках виконання проєкту, і виникла ідея поглибити партнерство.
Підписаний меморандум передбачає:
• поглиблення наукової співпраці, спільні дослідження, обмін науковими публікаціями та участь у міжнародних конференціях;
• розширення академічної мобільності, стажування студентів і викладачів, проведення спільних семінарів і  майстер-класів;
• розроблення інноваційних освітніх програм, створення спільних навчальних програм з урахуванням найсучасніших тенденцій у сфері аграрної науки й освіти.
Полтавський державний аграрний університет продовжує активно розвивати міжнародну співпрацю, створюючи для своїх студентів та викладачів найліпші умови для навчання та наукової діяльності.