ПДАУ та АТ КБ «ПРИВАТБАНК» підписали меморандум про співпрацю

3 червня, до Полтавського державного аграрного університету завітала керівниця відділення № 38 АТ КБ «ПРИВАТБАНК» у м. Полтава Людмила Головко, яка  передала підписаний директором Центрального макрорегіонального управління ПриватБанку Ростиславом Масло меморандум про співпрацю, на якому сьогодні поставив свій підпис ректор ПДАУ Олександр Галич. Цей меморандум став важливим етапом у співпраці між сторонами-партнерами. Його метою  є посилення зв’язку між теоретичною і практичною підготовкою майбутніх  випускників ПДАУ і сприяння їхньому працевлаштуванню.
 
Сторони домовилися про співпрацю в таких напрямах:
 
 • залучення Центрального МРУ ПриватБанку до освітнього процесу Університету. Банк буде роботодавцем і стейкхолдером, проводитиме експертизу та надаватиме рекомендації щодо освітньо-професійних програм, змісту освітніх компонент банківського спрямування та практичної підготовки студентів;
 • авторські лекції від провідних фахівців МРУ ПриватБанку для студентів ПДАУ, що допоможе їм ліпше зрозуміти сучасні тенденції в банківській справі та отримати практичні знання, потрібні для успішної кар’єри;
 • наукове консультування з питань банківської справи. Фахівці ПриватБанку сприятимуть удосконаленню курсів навчальних дисциплін банківського спрямування та розвитку наукових досліджень у цій сфері.
 
Після підписання меморандуму сторони відзначили важливість співпраці між університетами та бізнесом для підготовки кваліфікованих фахівців, які відповідають потребам сучасного ринку праці.
 
Під час зустрічі у ПДАУ Людмила Головко підкреслила, що  випускники Університету є цінною складовою кадрового потенціалу банку та успішно будують кар’єру у банківській сфері.
 
Меморандум про співпрацю став ще одним кроком на шляху розвитку плідної співпраці між ПДАУ та ПриватБанком.