ПДАУ та СК «Батьківщина» започатковують співпрацю

5 червня до Полтавського державного аграрного університету завітав директор сільськогосподарського кооперативу «Батьківщина»  Сергій Гришко. Цей візит став першим кроком до плідної співпраці між двома інституціями: було обговорено засади й підписано договір про співробітництво.  
 
Однією із ключових проблем, яку було обговорено під час зустрічі, був  дефіцит кваліфікованих кадрів у сільськогосподарській галузі. Для її розв'язання ПДАУ та СК «Батьківщина» домовилися про співпрацю щодо проходження практики студентами Університету, проведення наукових досліджень і впровадження їх результатів.
 
Перед зустріччю Сергій Гришко також мав змогу поспілкуватися зі студентами ветеринарного факультету ПДАУ. Він зазначив, що  спілкування зі студентською молоддю його приємно вразило, оскільки студенти ставили гострі запитання, а це свідчить про їхню далекоглядність.
 
Співпраця між ПДАУ та СК «Батьківщина» має стати важливим кроком у підготовці кваліфікованих кадрів для АПК України, і завдяки цій співпраці студенти та викладачі ПДАУ зможуть отримати цінний досвід роботи, а СК «Батьківщина» — знайти талановитих молодих фахівців, які прагнуть розвиватися.