ПДАУ відзначає День маркетолога та День автомобіліста і дорожника

24 жовтня, напередодні професійних свят Дня маркетолога та Дня автомобіліста і дорожника, в Полтавському державному аграрному університеті відбулося нагородження працівників. Голова вченої ради Полтавського державного аграрного університету Валентина Аранчій, проректор з економіки та інфраструктури В'ячеслав Вовк і голова профспілки ПДАУ Юлія Радочіна привітали викладачів кафедри маркетингу, кафедри агроінженерії та автомобільного транспорту, працівників відділу маркетингу та відділу автослужби.
 
Валентина Аранчій відзначила працівників кафедри маркетингу та відділу маркетингу, які щоденно працюють над популяризацією Університету та залученням нових студентів. Доценток кафедри маркетингу Тетяну Боровик і Вікторію Даниленко було нагороджено грамотами від Департаменту агропромислового розвитку.
 
В'ячеслав Вовк відзначив вагомий внесок викладачів кафедри агроінженерії та автомобільного транспорту в підготовці кваліфікованих студентів і працівників відділу автослужби у забезпечення безперебійної роботи автопарку ПДАУ.
Крім того, первинна профспілкова організація Університету на чолі з Юлією Радочіною підготувала приємні сюрпризи.
 
Колектив ПДАУ висловлює щиру вдячність усім працівникам за їхню самовіддану працю та бажає подальших успіхів у професійній діяльності! Нехай кожен ваш день буде наповненим новими досягненнями та радісними подіями!