ПДАУ відзначено за вагомий внесок у підтримку ЗСУ

11 жовтня 2024 року до Полтавського державного аграрного університету завітали військовослужбовці Збройних сил України. Під час візиту вони висловили щиру подяку ректору ПДАУ професору Олександру Галичу та доценту кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Олександру Калініченку за свідому громадянську позицію, невтомну волонтерську та активну громадську діяльність, матеріальну, моральну та духовну підтримку захисників України.
 
Військовослужбовці Національної гвардії України відзначили, що завдяки самовідданій роботі працівників Університету та студентів наші захисники отримують необхідну матеріальну та моральну підтримку. Це є потужним стимулом для подальшої боротьби за нашу незалежність і територіальну цілісність.
 
Кожен виявлений жест підтримки наших захисників наближає нас до перемоги. Сьогодні особливо важливо об’єднатися та зробити все можливе для того, щоб наші воїни відчували нашу вдячність і солідарність. Адже саме завдяки їхньому героїзму ми маємо змогу жити у своїй країні.
 
Підтримка духовного та морального стану наших бійців – це не менш важливе завдання, ніж матеріальна допомога. Своїми вчинками ми демонструємо, що не залишимо їх самих у цій боротьбі, що разом ми подолаємо всі труднощі та збудуємо нову квітучу Україну.
 
Після офіційної частини гості відвідали Народний музей історії ПДАУ, де його завідувачка Наталія Локес ознайомила їх з експозицією, присвяченою російсько-українській війні. Трофейні експонати нагадують нам про героїзм наших захисників і жорстокість ворога.