Перші кроки до спільної мети

Для ефективної освітньої діяльності будь-якого закладу вищої освіти вкрай важливо відповідати вимогам ринку праці та стейкхолдерів, що формують вимоги до освітньої програми. Саме така тісна співпраця має окреслити освітню траєкторію здобувачів вищої освіти та сприяти наданню освітніх послуг, які б максимально відповідали потребам виробництва.

10 червня 2024 року в Полтавському державному аграрному університеті було урочисто підписано меморандум про співпрацю між стейкхолдером спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, директором Виробничо-господарської фірми «СПМК-516 ЛТД» Михайлом Купріяном і ректором ПДАУ професором Олександром Галичем.

Завдяки підписанню цього меморандуму відкриваються нові можливості для співпраці між ПДАУ та ВГФ «СПМК-516 ЛТД», що сприятиме розвитку наукової та навчальної діяльності Університету, а також удосконаленню підготовки фахівців для аграрної галузі.

Для розбудови матеріально-технічної бази спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка Михайло Купріян передав Університету виробничі зразки електроустаткування для використання в освітньому процесі.

Роз’єднувач РЛНД 10/400 для високовольтних ліній зі зразками кабелів

Ручний роз’єднувач для РЛНД 10/400, зразки ізоляторів і кріплень для прокладання кабелів

Електронні лічильники, трансформатори струму та автотрансформатор ЛАТР-2,5 10А

Зразки автоматики комунікації, керування та захисту електричних мереж (зліва направо: перемикач фаз PEF-301, модульний автоматичний вимикач B-16, реле напруги РН-125, модульний автоматичний вимикач B-25, позаду – автоматичний вимикач BA-72)

Аудиторія: 

Діяльність: