Перший захист кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Політологія»

18 червня відбувся захист кваліфікаційних робіт за спеціальінсть 052 Політологія. Таку форму атестації здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра було здійснено вперше. Захист розпочався з виступу декана факультету обліку та фінансів Олександра БЕЗКРОВНОГО, який представив членів екзаменаційної комісії та побажав студентам успішного захисту.

 

Тематика кваліфікаційних робіт була досить різноманітна і стосувалася як внутрішньополітичних питань, так і проблем міжнародної політики. Студенти у своїх дослідженнях обґрунтовували потребу подальшої розбудови інституційних основ демократії, визначали своє бачення щодо організації політичного життя повоєнної України та нових засад світового устрою. Розв’язання цих питань є досить актуальним з погляду подальшого прогресивного розвитку нашої країни та забезпечення миру у світі.

Студенти повністю впорались із завданнями, поставленими у їхніх кваліфікаційних роботах. Захист робіт також відбувся на високому рівні, що відзначив у своєму підсумковому виступі голова екзаменаційної комісії Володимир МИКІЙЧУК, виконавчий директор Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування. Він також побажав випускникам-політологам успіхів у професійній діяльності та запропонував їм можливості для фахової самореалізації в очолюваній ним організації.