Поєднання теорії та практичного досвіду в ПДАУ: лекція з професіоналом-практиком

1 жовтня у Полтавському державному аграрному університеті відбулася лекція Олександра Куліченка, представника компанії MOORGUT KARTZFEHN Turkey Breeder GmbH у Східній Європі та Центральній Азії, аспіранта Полтавського державного аграрного університету. Захід організувала Людмила Шульга, професор кафедри маркетингу, для здобувачів вищої освіти за освітніми програмами Маркетинг, Підприємництво, Економіка підприємства та Міжнародні економічні відносини.
 
Під час лекції «Конкурентноспроможність індиківництва та реклама продукції на світовому ринку» Олександр Куліченко детально розповів про сучасний стан і розвиток виробництва індичатини в ЄС та Україні, форми утримання в Німеччині, споживання індичатини в ЄС, США та Україні. Впродовж лекції відбулася жвава дискусія між лектором, студентами навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій і викладачами Людмилою Шульгою, Юлією Самойлик, Іваном Терещенком та Ольгою Решетнік, зокрема щодо перспективи розвитку галузі в Україні та її конкурентоспроможності на ринку.
 
Особливу увагу було приділено новітнім технологіям у виробництві індичатини, а також питанню, як зробити свою продукцію конкурентоспроможною на внутрішньому та світовому ринках.
Ця лекція стала чудовою нагодою для студентів ознайомитися з досвідом успішного випускника ПДАУ й отримати актуальну інформацію про перспективну аграрну галузь.