Продовжується навчання з випічки хліба у рамках реалізації міжнародного проєкту Helvetas Swiss Intercooperation

Співпраця між Полтавським державним аграрним університетом і швейцарською організацією Helvetas Swiss Intercooperation стала потужним кроком на шляху здобуття нових корисних навичок для внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у Полтаві. Діалог налагоджено у рамках спільної реалізації міжнародного проєкту «Підтримка відновлення соціальної та фінансової стійкості громад у постраждалих від війни регіонах на сході та заході України» у партнерстві з JERU за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ). 

Завдяки курсу "Технологія виготовлення хліба та хлібобулочних виробів"   ВПО поглиблюють свої знання та вміння, зокрема вже  навчилися випікати хліб з різними органічними добавками (насінням льону, коноплі, люцерни, кмину). Кожна хлібина у їхньому виконанні стає крафтовою та смакує ідеально. 

Нагадуємо, що проєкт реалізували працівники дорадчої служби Навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій і освіти дорослих ПДАУ. Викладачка курсу — кандидатка сільськогосподарських наук доцентка кафедри рослинництва ПДАУ Ольга Бараболя. 

Сподіваємося на продовження та зміцнення співпраці з нашими швейцарськими та німецькими партнерами, оскільки чимало ВПО прагне опанувати нову професію та  професійно-технічні спеціальності.

 
                     

 

Діяльність: