Розвиток співпраці з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

Проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Анатолій Шостя та декан факультету технологій тваринництва та продовольства Світлана Усенко 30 січня 2025 року відвідали факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, де зустрілися з деканом Ларисою Баль-Прилипко та завідувачкою кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Наталією Голембовською.
 
Упродовж зустрічі ознайомилися з технологічним оснащенням лабораторій, які забезпечують підготовку здобувачів вищої освіти за освітніми програмами Харчові технології, Нутріціологія здорового харчування, Якість, стандартизація та сертифікація.
 
Наталія Голембовська ознайомила з основними напрямами наукової діяльності кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів, які спрямовані на розроблення сучасних новітніх технологій зберігання, консервування і переробки м’яса, риби, птиці та зернових продуктів, що ґрунтуються на глибоких теоретичних дослідженнях особливостей сільськогосподарської сировини, розширення технологічних досліджень, супроводжуваних організацією спеціалізованих технологічних лабораторій, збільшення обсягу технологічної інформації.
 
У підсумку зустрічі було досягнуто домовленості про співпрацю щодо обміну досвідом між науково-педагогічними працівниками, участі у спільних наукових заходах, реалізації внутрішньої мобільності здобувачів вищої освіти з метою поліпшення якості їхньої підготовки за освітніми програмами обох факультетів.