Секційне засідання наукової конференції здобувачів вищої освіти факультету обліку та фінансів

17 травня 2024 р. відбулося секційне засідання наукової конференції здобувачів вищої освіти ступеня Бакалавр, магістр ПДАУ факультету Обліку та фінансів. На конференцію було подано 56 тез доповідей на актуальні теми наукових досліджень, які здійснюються здобувачами вищої освіти під керівництвом науково-педагогічних працівників факультету.

Представлені доповіді охоплювали наукові дослідження, присвячені актуальним питанням обліку і звітності – доповідачі здобувачі вищої освіти освітнього рівня Бакалавр Вікторія Куц та Вікторія Зуб з темою «Звітування суб’єктів господарської діяльності з ПДФО: основні етапи», Світлана Пікуль з темою «Резерв сумнівних боргів: особливості розрахунку та коригування»; фондового ринку і митної справи – доповідачі Северин Марія з темою «Ринок цінних паперів: стан та проблеми», Потапенко Богдана – з доповіддю «Новації митної політики в період війни в Україні»; філології та політології – доповідачі Манойло Ольга – з доповіддю «Кейс інтерв’ю як метод відбору на посаду перекладача» та Шевченко Дарина – з доповіддю «Differentiation of slang in John Green’s novel paper».

 Слід відмітити вагомість   представлених досліджень, що свідчить про  високий науково-методичний рівень керівництва науковими дослідженнями з боку викладацького складу факультету та бажання студентів брати участь в проведенні наукових досліджень.  Конференція відбулася в змішаному форматі з використанням технічних засобів і доповіді прозвучали як в аудиторії, так і онлайн.

Дякуємо Збройним Силам України за можливість навчатися, проводити наукові дослідження і спілкуватися. Слава Україні!