Спільно будуємо майбутнє аграрного сектора: ТОВ "НДПВІ "ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ"  і ПДАУ підписали меморандум

24 червня відбулося підписання договору про співпрацю між ТОВ «НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ПРОЕКТНО-ВИШУКУВАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ «ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ» і Полтавським державним аграрним університетом. Цей документ підтверджує прагнення обох сторін до поглиблення багаторічної співпраці, започаткованої 4 роки тому. До підписання договору долучилися представники факультету технологій тваринництва та продовольства, а також інженерно-технологічного факультету.
 
ТОВ «НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ПРОЕКТНО-ВИШУКУВАЛЬНИЙ ІНСТИТУТ «ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ» — одна з найбільших інжинірингових компаній України, що спеціалізується на інженерно-геологічних, інженерно-геодезичних вишукуваннях і надає повний комплекс проектних рішень в агропромисловому, комерційному та муніципальному секторах.
 
Директор ТОВ «Науково-дослідний проектно-вишукувальний інститут «ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ» Руслан Гаврилов висловив упевненість у тому, що розширення співпраці з ПДАУ не лише принесе велику користь обом сторонам, але й значною мірою стимулюватиме розвиток аграрного сектора України.
 
Ректор Університету Олександр Галич щиро подякував Руслану Васильовичу та його команді за співпрацю. Він наголосив на тому, що у ПДАУ є освітньо-професійна програма «Сільськогосподарське будівництво» та потужна команда фахівців, які мають глибокі знання та великий досвід у цій сфері. Він висловив переконання, що об’єднання зусиль дослідницьких та освітніх інституцій з досвідом провідного проектного інституту призведе до реалізації успішних спільних проектів.
 
Спільна діяльність ТОВ «НДПВІ «ПОЛТАВАГРОПРОЕКТ» і ПДАУ – це запорука успішного розвитку та інноваційних змін в аграрному секторі України!