Співпраця ПДАУ з Бердянським державним педагогічним університетом

25 червня 2024 року відбулося підписання договору про співпрацю між Бердянським державним педагогічним університетом, який представляли ректор університету Ігор Богданов, перший проректор Ольга Гуренко та проректор з науково-педагогічної роботи Ганна Александрова, і Полтавським державним аграрним університетом, від якого були присутні ректор університету Олександр Галич, декан факультету обліку та фінансів Олександр Безкровний і в. о. завідувача кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Олена Савенкова.
 
Обидва ректори у своїх промовах ознайомили присутніх зі структурою своїх освітніх закладів, напрямами освітньої, наукової, виховної та громадської діяльності, окреслили шляхи подальшого співробітництва задля забезпечення високої якості професійної підготовки майбутніх фахівців, виконання науково-дослідних робіт для розв’язання проблем у сфері освіти й науки на локальному, регіональному, державному та міжнародному рівнях.
Заклади-партнери готують фахівців однакових спеціальностей, зокрема таких, як Філологія, Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, Економіка та Право, що допомагає вдосконаленню професійної та практичної підготовки здобувачів вищої освіти завдяки академічній мобільності, проходженню ними навчальних, виробничих і переддипломних практик та консультуванню.
 
Співпраця між БДПУ та ПДАУ сприяє підвищенню кваліфікації професорсько-викладацького складу, організації та проведення конференцій, симпозіумів, семінарів, спільних наукових та інноваційних проєктів.