Студент ПДАУ став тренером і суддею фестивалю «Відкриті уроки футболу»

 
15 липня на базі ДЮСШ «Ворскла» ім. І. І. Горпинка відбувся фестиваль «Відкриті уроки футболу», який проходив у межах соціального проєкту Української асоціації футболу та Асоціації футболу Полтавщини. Його головною метою було надання психологічної підтримки дітям, які постраждали від війни, а також сприяння їхній соціалізації. Футбол, як ніщо інше, дарує відчуття єднання та командного духу, вчить долати труднощі та наполегливо йти до мети.
 
Студент ГЗ_21 ННІ АСЕ Полтавського державного аграрного університету Владислав Зубрицький став одним із тренерів фестивалю. Він не лише ділився своїми знаннями та досвідом з юними футболістами, а й взяв на себе відповідальність судді, забезпечуючи чесну та спортивну атмосферу на полі.
 
На фестивалі зібралися юні футболісти з різних спортивних шкіл Полтави та Полтавської області. Їхніми наставниками стали молоді лідери, які у травні пройшли навчання в УАФ в Києві. (посилання) Завдяки їхньому ентузіазму та професійному підходу діти отримали не лише нові футбольні навички, а й заряд позитиву та віри у власні сили.
 
Окрім тренувань, на фестивалі відбулися товариські матчі, де юні гравці змогли продемонструвати свої вміння та командний дух. А на завершення заходу кожна дитина отримала солодкий подарунок.