Тетяна Сотник – найартистичніша студентка світу!

23 березня у м. Москва відбувся міжнародний конкурс «Міс студентського світу 2012», який уже став традиційним для студенток більше ніж з 10 країн світу. Московська академія економіки і права гостинно відчинила двері і для єдиної представниці з України, студентці Полтавської державної аграрної академії, переможницю конкурсу краси «Міс академії 2011» Тетяні Сотник та її групі підтримки.

Все пройшло «На ура»! В кожному русі відчувалося не лише клопітка підготовка учасниці та її команди, а й не переборне бажання гідно представити свою країну. Уже перший вихід Тетяни, наділеної фантастичною зовнішністю та неабиякою харизмою не залишив байдужим жодного глядача в залі. А потім все як по маслу: грандіозна візитка, інтелектуальний конкурс талантів та вихід дефіле у вечірніх сукнях.

Чарівна полтавчанка вразила журі та отримала звання «Міс артистичність 2012» та «Міс гуадеамус 2012» і нагороджена цінними подарунками.

Учасники делегації висловлюють щирі слова вдячності полтавському земляцтву у м. Москва та особисто голові правління Полтавського земляцтва у м. Москва Ківі Наталії Іванівні за допомогу та підтримку.