У ПДАУ нагородили кращих благодійників, меценатів і волонтерів

11 липня у Полтавському державному аграрному університеті відбулася церемонія нагородження переможців регіонального етапу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2023» — «Благодійна Полтавщина – 2023». Регіональним партнером Асоціації благодійників України у Полтавській області традиційно вже п’ятий рік поспіль є Благодійний фонд «Карітас Полтава».
 
Мета конкурсу — стимулювати розвиток дієвого соціально орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні. Це робиться шляхом публічного визнання та нагородження кращих благодійників, меценатів, волонтерів, їхніх організацій та ініціатив.
 
На урочистій церемонії нагородження, яка проходила в п'ятому навчальному корпусі ПДАУ, вітали кращих з кращих — тих, хто своїми справами, щирою душею та безкорисливою допомогою робить світ ліпшим.
На початку заходу директор БО «БФ Карітас Потава» Володимир Раковецький зазначив, що благодійність — це не лише надання матеріальної допомоги, а й підтримка та духовне наповнення. Він подякував усім учасникам конкурсу за їхню небайдужість і закликав і надалі творити добро на благо України. Та запросив ректора ПДАУ Олександр Галич, щоб відзначити Полтавський державний аграрний університет Дипломом лауреата регіонального конкурсу «Благодійна Полтавщина – 2023» та разом із ним вручити нагороди переможцям.
 
Олександр Анатолійович від імені колективу ПДАУ подякував БО «БФ Карітас Полтава» за співпрацю та підкреслив важливість об’єднання зусиль для допомоги людям, а особливо в такі складні часи.
 
Цьогоріч конкурс зібрав 68 заявок від благодійників, меценатів і волонтерів з усієї Полтавської області. Їхні ініціативи та проєкти оцінювалися в чотирьох номінаціях:
 
• «Регіональна доброчинність»,
• «Місцева доброчинність»,
• «Доброчинність неурядового сектора»,
• «Колективне волонтерство»,
• «Доброчинність у соціальній сфері».
Ініціативи, які роблять світ кращим, не повинні залишатися без уваги. Важливо про них знати, говорити про них, пишатися ними!
Вітаємо переможців регіонального етапу конкурсу «Благодійна Полтавщина – 2023» та бажаємо їм нових звершень на благо України!