Відбулася гостьова лекція для студентів-ветеринарів ПДАУ з паразитології

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Перед студентами старших курсів та працівниками факультету ветеринарної медицини Полтавського державного аграрного університету виступила ветеринарна лікарка, представниця компанії COLLAR Олеся Коваль-Чудна, яка зробила доповідь про зовнішніх і внутрішніх паразитів, профілактику та захист від них за допомогою препаратів торгової марки Superium.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Це вже не перша зустріч представників компанії COLLAR із науково-педагогічним колективом і здобувачами вищої освіти нашого Університету. Раніше пані Олеся виступала на Всеукраїнській ветеринарній конференції «Актуальні питання ветеринарної практики», присвяченій пам’яті кандидата ветеринарних наук, доцента, заслуженого працівника ветеринарної медицини України Сергія Васильовича Аранчія, що відбулася 12–13 вересня 2023 року у ПДАУ.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Як і минулого разу спікерка прочитала вкрай цікаву та змістовну лекцію, що допомогло студентам актуалізувати знання та досвід і значно розширити їхній професійний світогляд. Дякуємо за співпрацю та очікуємо на нову не менш змістовну зустріч!