Всеукраїнська студентська олімпіада 2012/2013 н.р. зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

      Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 23.01.2013 р. № 46 на базі економічного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування».
      Олімпіада проводиться з метою виявлення, відбору та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку і реалізації здібностей студентів, стимулювання творчої праці студентів, педагогічних та науково-педагогічних працівників, підвищення якості підготовки фахівців, активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів, системного вдосконалення навчального процесу, формування команд для участі в міжнародних олімпіадах.
      Олімпіада  зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»  – це творче змагання з теоретичної та практичної підготовки студентів старших курсів згідно з Переліком напрямів і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у вищих навчальних закладах за відповідними освітньо-кваліфікаційними рівнями.
      Олімпіада проводиться  у 2 етапи:
- перший етап - з 01 січня 2013 р. до 28 лютого 2013 р. у вищих навчальних закладах;
- другий етап - 02-05 квітня 2013 року в базовому вищому навчальному закладі-Київський національний університет імені Тараса Шевченка.
      Термін подання анкет студентів для участі у ІІ етапі олімпіади до 01 березня 2013р. (дата відправлення визначається за поштовим штемпелем).

Інформаційний лист (другий етап)
Анкета учасника (другий етап)