Випуск молодших бакалаврів Коледжу управління, економіки і права ПДАУ

Окрім випуску бакалаврів і магістрів у Полтавському державному аграрному університеті, також пройшли випуски і в його відокремлених структурних підрозділах.
 
На один із таких заходів 29 червня у Полтавську обласну філармонію завітав ректор ПДАУ Олександр Галич, щоб разом з директором ВСП "Фаховий коледж управління, економіки і права ПДАУ" #КУЕП Василь Карманенко вручити дипломи фахових молодших бакалаврів випускникам відділення управління й права та аграрно-економічного відділення Коледжу управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету, а також нагородити викладачів коледжу Наталію Коцегуб, Наталію Мороз, Світлану Скорик, Івана Худолію та Олександра Яременка грамотами Полтавського державного аграрного університету за добросовісне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток національної освіти, плідну науково-педагогічну діяльність і підготовку висококваліфікованих фахівців для агропромислового комплексу України.
 
До вітань випускників також долучилися Олексій Чепурко, заступник голови Полтавської обласної ради, Тетяна Бардіна, заступниця міського голови, Максим Венгровський, власник «ВІВАТ ПРОВІНЦІЯ», SPAR, Іван Степаненко, директор СГ ТОВ «Імені Калашника» Полтавського району, Олександр Іванов, в. о. директора обласного центру «Спорт для всіх», та Анатолій Кульчар, директор фітнес-центру Everest gym.
 
Святкову атмосферу підтримали виступи творчих колективів ПДАУ — народного ансамблю сучасної пісні «MAL-A-XIT» (керівниця Софія Кубрацька) та народного ансамблю сучасного танцю «A.D.V.A.N.C.E.» (керівниця Олена Калиахметова).
Полтавський державний аграрний університет щиро вітає випускників коледжу з успішним завершенням навчання та щиро бажає їм плідних звершень, нових здобутків, успішної самореалізації та гідного внеску в розвиток України, а також запрошує випускників усіх коледжів ПДАУ продовжити свою освіту в Університеті, де на них чекають висококваліфіковані викладачі, сучасні навчальні програми та широкі можливості для саморозвитку та самореалізації.