Вирощування мікрозелені – новий тренд здорового харчування: майстер-класи від Світлани Юрченко

17–20 червня доцент кафедри селекції, насінництва і генетики Полтавського державного аграрного університету Світлана Юрченко взяла участь у підсумковому заході для представників партнерських закладів освіти українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоровʼя», що відбувся у партнерстві з Інститутом модернізації змісту освіти за фінансової підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва SDC.
 
У рамках цього заходу Світлана Юрченко провела два майстер-класи на тему «Мікрозелень – корисний і смачний суперфуд. Особливості вирощування», де учасники мали змогу не лише здобути теоретичні знання про вирощування мікрозелені, але й дізналися, як це робиться на практиці.