З  21 по 25 квітня 2024 року в Опольському університеті (Республіка Польща) відбувся V Central European International Week у рамках проєкту “Support for the cooperation of the University of Opole with Ukrainian universities as part of the FORTHEM Alliance

З  21 по 25 квітня 2024 року в Опольському університеті (Республіка Польща) відбувся V Central European International Week у рамках проєкту “Support for the cooperation of the University of Opole with Ukrainian universities as part of the FORTHEM Alliance”, який зібрав учасників з Польщі, Румунії та України. Полтавський державний аграрний університет представляла делегація у складі начальниці відділу міжнародних зв’язків Яни Радіонової, доцентки кафедри підприємництва і права Ілони Яснолоб і фахівчині відділу міжнародних зв’язків Олени Смірнової, які  долучилися до обговорень і воркшопів та ознайомилися з найліпшими світовими практиками міжнародної мобільності здобувачів вищої освіти, академічного та адміністративного персоналу.
На заході було особливо наголошено на обміні досвідом реалізації цілей сталого розвитку, стратегії інтернаціоналізації та ефективної роботи в європейському та міжнародному середовищі. Учасники заходу мали унікальну можливість налагодити нові партнерські зв'язки, розширити горизонти своєї професійної діяльності та зробити свій вклад у розвиток глобальної освітньої спільноти.
Міжнародний тиждень став не тільки платформою для обміну знаннями, але й справжнім джерелом натхнення, енергії та ентузіазму для подальших звершень. На заході панувала неймовірно динамічна та креативна атмосфера міжнародної співпраці.